Digitalne tehnologije kao podrška dokumentovanju u vrtićima

Neakreditovan seminar

Broj bodova: 32

Trajanje: 4 sedmice

Cena: 19 eura

Veoma aktuelan seminar za zaposlene u predškolskim ustanovama koji će vas uputiti kako na najbolji način iskoristiti digitalne tehnologije za dokumentovanje, saradnju i zajedničko učenje. Novim veštinama do veće učinkovitosti.
Vidimo se!

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Nakon ovog seminara znaćete da koristite Gugl Disk i Guglove saradničke alate kao pomoć i podršku u procesu saradnje, povezivanja, razmene i zajedničkog rada sa svojim kolegama u vrtiću. Takođe, znaćete da ove alate upotrebite u procesu razvijanja programa, dokumentovanja i prikupljanja, čuvanja, digitalizovanja i analize dokumentacije u skladu sa Osnovama programa PVO “Godine uzleta”.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim, i internet konekcija. Takođe, možete koristiti i pametan telefon, alate koji i inače koristite za dokumentovanje aktuelnih dešavanja u vašoj vaspitnoj grupi.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). Možete koristiti svoj Gugl nalog, ako ga imate (što nije neophodno), a na seminaru ćete kreirati novi koji ćete koristiti za profesionalne svrhe.

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik.

Pronađite još OKC seminara