Način plaćanja kotizacije

Kao i kod pohađanja onlajn seminara, i plaćanje kotizacije je iz fotelje.

Ovo je najjednostavniji način, veoma brz i bez provizije. Moguće je platiti i na drugi način, ali ne savetujemo jer provizije za fizička lica iz Crne Gore koja plaćaju pravnim licima u Srbiji je velika. Ali, nema potrebe za tim, potrebno je samo da imate neku platnu karticu (VISA, MASTER) i lako i sigurno možete platiti kotizaciju.

Sistem onlajn plaćanja je bezbedan i do sada je veliki broj učesnika platio kotizaciju na ovaj način i nikada nisu imali problema. 

Plaćanje se vrši preko OKC elektronske prodavnice seminara. Ali, pre nego što izvršite plaćanje, sačekajte instrukcije naše administracije, nemojte žuriti sa plaćanjem. 

Nakon što dobijete potvrdu od naše administracije da ste prijavljeni na seminar, potrebno je da odete na OKC prodavnicu seminara na našoj onlajn knjižari i da izvršite plaćanje. Da biste mogli da izvršite plaćanje morate da se registrujete na platformi. Isti je princip kao da kupujete bilo šta preko interneta. Na sajtu Knjižare OKC, imate sva detaljna uputstva i za registraciju i za plaćanje seminara. 

Klikom na sledeći link možete pogledati uputstvo za registraciju: 

Nakon što se registrujete, potrebno je da kliknete na link koji vam je poslala naša administracija. Tamo je vaš seminar i plaćanje za vaš seminar. 

Nemojte se čuditi što su cene u dinarima, to je tako zbog zakonskih propisa. Cene u dinarima odgovaraju cenama u evrima koje su date na ovom sajtu. Ispratite uputstva za plaćanje i potvrdu ćete dobiti na svoj imejl. U slučaju da neko drugi sa svojom platnom karticom plaća umesto Vas kotizaciju, potrebno je samo da obavestite OKC administraciju koje je lice platilo umesto Vas da bismo evidentirali uplatu. 

Nakon što izvršite uplatu, naša administracija će Vam u roku od 48 sati poslati potvrdu da ste uspešno uplatili kotizaciju. U slučaju da ne dobijete potvrdu na imejl u roku od 48 sati od plaćanja, obratite nam se na imejl: administracija@okc.rs 

Važno je da znate da u slučaju da Vam seminar ne odgovara ili ne želite da ga pohađate iz bilo kog razloga, možete dobiti povraćaj kotizacije u potpunosti, samo je potrebno da nam to javite 3 dana od dana početka seminara.