Video-lekcije - savremeno nastavno sredstvo

Akreditovan seminar

Broj bodova: 16

Trajanje: 2 sedmice

Cena: 28 eura

* Sadržaj ovog seminara isti je kao i sadržaj seminara Video lekcije – nastavna sredstva savremenog obrazovanja iz prethodnog kataloga. U slučaju da ste pohađali stari seminar, ne morate ovaj.

Pridružite se nizu nastavnika i stručnih saradnika koji  su naučili da kreiraju i uređuju video lekcije u pristupačnim besplatnim programima, uz jasna uputstva i vođstvo moderatora. Kreirajte svoj Jutjub kanal sa video lekcijama koje ste sami izradili.

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Na seminaru preporučujemo isključivo besplatne programe ili programe koji imaju i plaćenu i besplatnu verziju ali je besplatna verzija adekvatna za izradu kvalitetnih video sadržaja.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop, sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim i internet konekcija. Računar ne treba da bude preterano jak i skup, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Nije neophodno da imate pametni telefon, mada možete seminar pratiti i preko telefona, ali da biste uradili zadatke, neophodan je računar.

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, dovoljno je osnovno poznavanje rada na računaru. Seminar spada u srednje zahtevne seminare, tako da nisu potrebne posebne informatičarske veštine.