Savladavanje mekih veština u relaciji nastavnik-učenik-roditelj

Akreditovan seminar

Broj bodova:16

Trajanje: 2 sedmice

Cena: 28 eura

* Sadržaj ovog seminara isti je kao i sadržaj seminara Savladavanje mekih veština u relaciji nastavnik – učenik – roditelj unutar ustanove iz prethodnog kataloga. U slučaju da ste pohađali stari seminar, ne morate ovaj.

Vrlo koristan seminar koji će vas oplemeniti i učiniti spremnim za sve izazove u životu a nakon kojeg ćete biti znatno jači ali i osetljiviji – moć mekih veština!

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …).

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …).

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u srednje zahtevne seminare, tako da je potrebno da znate da rukujete najosnovnijim paketom MS Office.

Naravno da će vam biti od koristi. Na seminaru su prikazani upravo primeri iz prakse i moguća rešenja datih situacija.

Sigurni smo da ćete stečene meke veštine primenjivati i u komunikaciji sa članovima porodice, prijateljima. Upravo ove veštine i znanja će vam pomoći da odreagujete na pravi način kada ste ljuti na muža, uplašeni za dete ili uznemireni zbog bolesti prijatelja… Veštine se uče i razvijaju tokom celog života. Jednom stečena veština nema ograničenu primenu.