Lazar Ranđelović

Lazar Ranđelović

Lazar radi na poziciji – Instrukcionog dizajnera seminara, a svoj prvi blog počeo je da piše sa 16 godina. Lazar ima samo 25 godina, ali je ozbiljan i profesionalan, kao da ima višegodišnje iskustvo. Osim što radi kao instrukcioni dizajner, Lazar pravi sjajne video materijale. Obožava sve što ima veze sa sportom, prirodom, ekologijom i turizmom. Piše tekstove za borski najpopularniji portal www.bor030.net i uključen je u rad borskih omladinskih organizacija kroz različite aktivnosti. Kao volonter u Domu omladine Bor bavi se i kreiranjem različitog medijskog sadržaja a oprobao se i ulozi voditelja nekoliko emisija ove organizacije. Riba u horoskopu.

Šta Vas inspiriše?

Na prvom mestu moja porodica. Muzika i sport su dodatni motivatori.

Kome se divite?

Divim se ljudima koji su uspeli radom i voljom da stvore i ostave nešto iza sebe što može koristiti i drugima.

Kako ste dospeli u OKC?

Sreo sam Zorana (inače svog razrednog iz srednje škole), nakon kratkog razgovora rekao je da će da me „iscima“ za nešto. Nakon nekoliko meseci učenja Mudla i dodatnih alata ispunio sam očekivanja i sada sam radnik OKC-a.

Koja su Vaša zaduženja u OKC-u?

Nakon srednje škole ovo je najveće „zaduženje“ za mene jer ne može biti svako instrukcioni dizajner i moderator u Obrazovno kreativnom centru.

Šta mislite o onlajn stručnom usavršavanju?

Odlična stvar i veoma je bitno usmeriti i inspirisati pre svega nastavnike i prosvetare na onlajn usavršavanje kako bi se obrazovanje podiglo na viši nivo.