Jelena-Perunović-Samardžić

Jelena Perunović Samardžić

Puno radite na svom profesionalnom razvoju, šta biste istakli kao najznačajnije?

Rad na sebi je nešto što govori o vama i što ostaje iza vas. Puno je momenata iz mog profesionalnog života koje su obiljeležile moj rad i moju karijeru. One koje bih izdvojila su stipendija koju sam dobila od Norveškog ministarstvoa prosvjete i nauke na Univerziteta u Oslu za unapređenje znanja iz oblasti inkluzivnog obrazovanja, stipendija Austrijskog ministarstva nauke za pisanje moje magistarske teze na Univerzitetu u Grazu, stipendija Pestalozzi programa, stipendija Savjeta Evrope…i još mnogo drugih stipendija. Tu je i autorstvo velikog broja naučnih radova i aktivno učešće na velikom broju svjetskih i međunarodnih konferencija, rad na velikom broju projekata iz oblasti vaspitanja i obrazovanja…

Otkud u OKC timu?

Naša saradnja je počela 2012. godine kada sam saznala za njihove seminare, a čiji sam bila polaznik, dvije godine kasnije postajem dio tima OKC-a na šta sam veoma ponosna.

Čemu se radujete?

Slobodnom vremenu koje ću provesti sa svojom porodicom i prijateljima.

Bez čega ne možete?

Bez ljubavi, pozitivnih vibracija…

Šta radite u slobodno vrijeme?

Čitam, plivam, ronim, maštam….

Kada biste mogli da imate moć nekog super heroja koju biste izabrali i zašto?

Nevidljivost. Naravno kada bih imala super moći, osetila bih se kao pravi super heroj. Kao nevidljiva bila bih zaista nezaustavljiva.

Kako biste opisali sebe da ste hrana?

Kinezi su me izmislili: slatko-ljuto 🙂