Internet učionica

Akreditovan seminar

Broj bodova: 16

Trajanje: 2 sedmice

Cena: 28 eura

* Sadržaj ovog seminara isti je kao i sadržaj seminara Internet učionica iz prethodnog kataloga. U slučaju da ste pohađali stari seminar, ne morate ovaj.

Ovaj seminar će Vam pomoći da upoznate sve mogućnosti Gugl učionice i koristite je u organizaciji nastave prilagođenoj brzini rada i mogućnostima svakog učenika.

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Da, možete. Da biste učestvovali na seminaru ne morate da imate gmail nalog, moći ćete da pristupite seminaru sa bilo kog imejla, ali je neophodno da napravite gmail nalog da biste mogli da kreirate svoju internet učionicu.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Veoma je korisno da imate pametni telefon sa fotoaparatom, ali nije neophodno.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …).

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u srednje zahtevne seminare, tako da nisu potrebne posebne informatičarske veštine.