Digitalni marketing u ekonomiji, ugostiteljstvu i turizmu

Neakreditovan seminar

Broj bodova: 24

Cena: 28 eura

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Na ovom seminaru steći ćete i poboljšati vaše digitalne veštine, naučićete da napravite didaktičke materijale uz pomoć veb-alata i poboljšati uspeh učenika u odeljenju.

Naravno, digitalni marketing je idealan za realizaciju projektne nastave i istraživačkih zadataka. Upravo na ovom seminaru prikazaćemo primer dobre prakse digitalnog marketinga iz učionice.

Nije potrebno da imate svoj sajt pre početka seminara, jer ćete sajt izraditi na seminaru. Ako imate svoj sajt, to ne može da škodi, možete samo dopuniti svoje znanje.

Jedan od vrlo važniih segmenata digitalnog marketinga čini i prisustvo na društvenim mrežama. Zbog toga je neophodno da svaki učesnik ima svoj profil na Fejsbuku i Instagramu. Ukoliko nemate profile na društvenim mrežama, napravićete ih na samom seminaru.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop, svejedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …).

Nisu potrebna napredna znanja, dovoljno je da koristite internet pretraživač i imejl komunikaciju. Sve ostalo naučićete na seminaru.

Radovi učesnika

Klikom na slike moći ćete da pogledate kako su učesnici seminara Digitalni marketing kreirali svoje veb-sajtove pomoću veb-servisa Weebly

Digitalni marketing - primer sajta 1
Digitalni marketing - primer sajta 3
Digitalni marketing - primer sajta 2
Digitalni marketing - primer sajta 4

Pronađite još OKC seminara