Upravljanje timovima

Neakreditovan seminar

Broj bodova: 32

Cena: 32 eura

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Sadr┼żaji su univerzalni, pogotovo za ove dve grupe. Iako su primeri za rad sa kolegama, sve je primenjivo na rad sa u─Źenicima u grupi, odnosno timu.

Ne, nije neophodno da budete kooridnator ni ─Źlan ┼íkolskog tima, ali na ovom seminaru ─çete ste─çi znanja i razviti ve┼ítine kako da budete aktivan i uspe┼ían ─Źlan tima.

Nakon seminara moći ćete sami da formirate kvalitetan tim, da pravilno raspodelite uloge u timu, uspešno vodite tim do cilja i da procenite taj uspeh.

Minimalna oprema je ra─Źunar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup ra─Źunar, ali je neophodno da lepo radi (ne ko─Źi, ne blokira ÔÇŽ). Veoma je korisno da imate pametni telefon sa fotoaparatom, ali nije neophodno.

Najva┼żnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadr┼żaja (Google Chrome, Firefox Mozilla ÔÇŽ).┬áTo je neophodno za po─Źetak, a sve ostale programe, veb-alate, servise koji se obra─Ĺuju dobi─çete uputstvo┬á kako da se registujete i da radite sa njim

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste ┼íto br┼że i lak┼íe realizovali zadatke, potrebno je da niste po─Źetnik. Seminar spada u ni┼że zahtevne ┬á seminare, pa ne─çete imati problema.

Prona─Ĺite jo┼í OKC seminara