Grupni rad i interdisciplinarnost sa primenom veb-alata

Neakreditovan seminar

Broj bodova: 32

Cena: 32 eura

Pitanja koja ste pitali i naši odgovori

Ovaj seminar vam pomaže da lakše i kvalitetnije osmislite vaš čas radeći sa učenicima grupno. Na kraju seminara znaćete svrsishodno da koristite različite oblike rada i kako da implementirate grupni rad u vaš čas. Takođe, naučićete da koristite različite elektronske alate i servise. Najbijtnije, znaćete kako da te alate i servise metodički i didaktički primenite u svom radu, što je najbitnije. Dakle, bićete osposobljeni da na svojim časovima praktično prikažete učenicima postupak korišćenja digitalnih alata i uputite ih na saradnički rad putem tih alata.

Minimalna oprema je računar (laptop ili desktop sve jedno) sa operativnim sistemom Windows 7 ili novijim. Nije neophodno da bude preterano jak i skup računar, ali je neophodno da lepo radi (ne koči, ne blokira …). Veoma je korisno da imate pametni telefon sa fotoaparatom, ali nije neophodno.

Najvažnije je da imate dobru vezu sa internetom i da umete da koristite neki od programa za pregledavanje internet sadržaja (Google Chrome, Firefox Mozilla …). To je neophodno za početak, a sve ostale programe, veb-alate, servise koji se obrađuju dobićete uputstvo  kako da se registujete i da radite sa njima.

Nije neophodno da imate neka velika predznanja, ali da biste što brže i lakše realizovali zadatke, potrebno je da niste početnik. Seminar spada u srednje zahtevne seminare, tako da je potrebno da znate da koristite osnovni paketet MS Office.

Pronađite još OKC seminara